شناخت حافظه برای تقویت بهتر دروس
حافظهای افراد به چهار تیپ مختلف تقسیمبندی میشود. افرادی که حافظهی دیداری قوی دارند دنیای اطراف خود را از طریق دیدن و به کمک تصاویر درک میکنند. آنها با تمرکز بر تصاویر، مطالب را به ذهن می سپارند و این تصاویر هستند که آنچه آنها آموخت اند برایشان یادآوری می کنند.
در واقع تصاویر نشانههایی هستند که برای به خاطرسپاری مطالب از آنها استفاده میکنند.
حافظهی شنیداری مربوط به صداهاست. افرادی که حافظهی شنیداریشان قویتر است، آنهایی هستند که از طریق شنیدن صداها و تمرکز بر صداها یادگیری در آنها بهتر اتفاق میافتد. این افراد با شنیدن انواع صداها و مقایسهی آنها، بهراحتی میتوانند صداها را تشخیص دهند.
حافظهی نوشتاری در کسانی قویتر است که از طریق نوشتن و دستهبندیهای منطبق بر ذوق و سلیقهی خود بهتر یاد میگیرند. یکی از ویژگیهای افرادی که این نوع حافظه در آنها قوی است این است که به عنوان مثال در دوران تحصیل خود چیزهایی که معلم میگوید به طور کامل و جامع یادداشت میکنند.
در نهایت آخرین دسته از این تقسیمبندی، حافظهی آماری و حسابگرانه است. افرادی با این نوع حافظه با تقسیمبندی مطالب به دستهبندیهای کوچک، آنها را بهتر یاد میگیرند. درواقع این تقسیمبندیهاست که به یادگیری بهتر آنها کمک میکند.
افراد معمولا ترکیبی از این چهار نوع حافظه را دارند، اما به یکی از آنها گرایش بیشتری دارند. بعد از شناخت انواع این حافظهها در گام بعدی میتوانید بررسی کنید کدام نوع آنها در شما قویتر است. در واقع نوع حافظهی غالب خود را بشناسید، این شناخت به شما کمک می کند که شیوههایی برای یادگیری بهتر مطالب برای خود در نظر بگیرید.
نوشته مفیدی بود. ممنون از انتشار مطلب