4 توصیه برای دانشجویان جدید
توصیهی اول: بیشترین جدایی از رشته، سال اول رخ میدهد پس در انتخاب رشته خیلی دقت کنید. تصمیمی را بگیرید که یک سال بعد پشیمان نشوید. بعد از قبولی با رشته خود دوست شوید. خیلی رشته ها رو وقتی لمس می کنید به اوج زیبایی های آن و خلاقیت های مورد نیاز برای موفقیت در آن پی می برید.
توصیهی دوم: ترم اول و سال اول سخت ترین ترم شماست، آن را جدی بگیرید و جایگاه خودتان را حفظ کنید. معمولا تعداد بالایی از دانشجویان جایگاهشان از لحاظ علمی و همچنین برنامه کلی برای دوران دانشجویی و سرمایه گذاری روی زمان ها را در دو ترم اول شکل می گیرد و در ترم های بعد احتمال تغییر رویه کمتر است.
توصیهی سوم: در دوره دانشجویی کار کنید، مهارت های زندگی و کاری را یاد بگیرید. امروزه دانشجویان زیادی بعد از فارغ التحصیلی تازه متوجه می شوند که برای ورود به بازار کار و کسب درآمد مکفی علاوه بر مدرک به مهارت هایی هم نیاز دارند. بعد از چند ترم خودتان می توانید هدفتان از تحصیل و همچنین برنامه ی خود برای ادامه تحصیل را به دست آورید ولی مهارت های کاری را تا زمانی که خودتان اراده نکنید و در پی آن نباشید به سختی می آموزید. مدیریت هزینه و استقلال مالی زندگی دانشجویی به نحو عجیبی شما را برای مقابله با مشکلات و همچنین اداره زندگی آینده تان و تعامل با سایرین آماده می کند.
توصیهی چهارم: سر کلاس هیچ استادی غیبت نکنید و استادهایتان را قضاوت نکنید. استادها هم مثل ما انسان اند و یقینا نکات مثبت و منفی زیادی دارند ولی نسبت به دوره های قبلی تحصیلی وظایف آن ها (نسبت به یک دبیر) کمتر می باشد چرا که مفهوم دانش آموز هم با دانشجو متفاوت است.
ان شاالله در این دوره دانشجویی بتوانید در رشته خود خبره و راه درآمد و کار و اداره زندگی را پیدا و بیش از پیش برای مراحل بعدی زندگی خود آماده شوید.
ممنون