نکات مهم برای خلاصهنویسی
خلاصهنویسیِ شما نباید آنقدر زیاد باشد که تفاوت چندانی با کتاب و جزوه نداشته باشد. زیادهروی نکنید و کوتاه و مختصر بنویسید.
خلاصهنویسی شما نباید آنقدر زیاد باشد که تفاوت چندانی با کتاب و جزوه نداشته باشد. زیادهروی نکنید و کوتاه و مختصر بنویسید. کلمههایی را بنویسید که با خواندن آنها بتوانید یک خط یا حتی یک پاراگراف را مرور و یادآوری کنید.
خلاصه را از زبان خودتان بنویسید، به نحوی که هر بار آن را دیدید تقریبا تمام مطالب در ذهن شما به راحتی مرور شود. بهتر است بعد از اینکه مطالب را به خوبی مطالعه کردید، سپس شروع به خلاصهبرداری کنید. زیرا این کار عملاً باعث شود راحتتر نکتههای مهم و کلیدی را تشخیص داده و در خلاصهی خود درج کنید. لازم نیست خلاصهبرداریِ شما کاملِ کامل باشد؛، اما بهتر است بهگونهای باشد که خودِ شما با دیدن آن بتوانید اکثر مطالب را به خاطر بیاورید.
مطالبی را یادداشت کنید که مهم بوده و امکان فراموشی آنها زیاد باشد، همچنین در نوشتن خلاصه، آنچه را فهمیدهاید بیاورید نه عیناً عبارت کتاب را.
مهمترین نکته این است که «اگر خلاصه را با شرایطی که بالا توضیح دادیم نوشتید، کاملاً به آن اعتماد داشته باشید و وسواس زیادی به خرج ندهید.
تیم مشاوره مدرسین پایتخت در صورت نیاز در خلاصه نویسی به شما مشاوره های خوبی می دهد. در صورت نیاز تماس بگیرید.