تدریس خصوصی ریاضیات و دروس تخصصی مهندسی توسط دکتر رضا عباسی

تدریس خصوصی ریاضیات و دروس تخصصی مهندسی توسط دکتر رضا عباسی
گروه مدرسین پایتخت
مدیریت دکتر رضا عباسی
09906166383
tadriss.ir
کانال تلگرام:
https://t.me/riazi_abbasi
ویدئوهای آموزش رایگان:
https://www.namasha.com/tadriss

تدریس ریاضیات کنکور کارشناسی ارشد
تدریس خصوصی ریاضی و فیزیک کلیه مقاطع
کلاس های آمادگی کنکور سراسری
کلاس های آمادگی دبیرستان نمونه دولتی
کلاس های آمادگی جهت امتحانات دانشگاه
کلاس های آمادگی جهت امتحانات مدارس

ریاضیات کنکور کاردانی کلیه رشته ها
ریاضیات کنکورکاردانی به کارشناسی
ریاضیات کنکور سراسری ریاضی
ریاضیات کنکور سراسری تجربی
ریاضیات کنکور سراسری انسانی

انجام پروژه های دانشگاهی
دروس تخصصی رشته مهندسی مکانیک
دروس تخصصی رشته مهندسی برق
دروس تخصصی رشته مهندسی عمران
ریاضی عمومی یک
ریاضی عمومی دو
معادلات دیفرانسیل
محاسبات عددی
ریاضیات مهندسی
فیزیک یک
ترمودینامیک
انتقال حرارت
سیالات
دینامیک
استاتیک (ایستایی)
ارتعاشات مکانیکی
مقاومت مصالح
تهویه مطبوع
بایگانی
نویسندگان

چگونه سحرخیز شویم؟

يكشنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۶، ۰۲:۳۹ ب.ظ

 سحر خیز باش تا کامروا باشی
سلام خدمت دوستان عزیز کنکوریامیدوارم مثل همیشه شاد و پرانرژی باشید .مطلب امروز راجب سحر خیزی میباشد قبل اینکه به این موضوع بپردازیم باید یادآوری کنم برای رسیدن به هرقله ای باید زحمت کشید و هزینه کرد وبا هر دشواری ،آسانی است.پس سختی بیدار شدن از خواب را با لذت موفقیتت در کنکورت عوض نکن!!!در زیر به ۲۵ نکته کاربردی در رابطه با این موضوع می پردازیم:


راهکارهای سحر خیز شدن:
۱-پذیرش مسئولیت وقبول کردن سختی آن(إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا:قطعا همراه هر سختی،آسانی است.):
باید بپذیرید که آن چه بدست می آورید بسیار ارزشمندتر از اندک بهایی است که می خواهید بپردازید. پس کمی تحمل رنج در لحظه بیدار شدن وبیرون آمدن از حالت خواب ارزش رسیدن به هدفمان را دارد.
۲-هر روز صبح را به بهترین لحظه های آن روزتان تبدیل کنید.
می گویند۲۰دقیقه بعد از بیدارشدن تازه مغز آماده فعالیت روزانه می شود بنابراین بهتر است حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت از آغاز صبح را به آماده باش ولذت بردن از یک روز قشنگ اختصاص دهید،جلوی اینه جملات تاکیدی را تکرار کنید(رویاهایتان را در ذهنتان بپرورانید و برای رسیدن به آن بجنگید) ویک صبحانه جانانه داغ را برای خودم فراهم کنید، کم کم طوری شود که صبح هایتان منبع اصلی انرژیتان شود و تا موقع خوابتان این انرژی همراهتان باشد.
۳-پذیرفتن این حقیقت که برای هر صبح زود بر خواستنی، زودتر به رختخواب رفتنی لازم دارد.
هرکسی به ۸-۷ساعت خواب برای راندمان بهتر درکار روزانه، نیاز دارد.وقتی شب ساعت یک ویا دو بخوابیم وبخواهیم ساعت ۵ صبح بیدار شویم، حتی اگر موفق هم شویم داریم مقدمات شکست سحر خیزی را فراهم می کنیم. چون علی رغم زحمت آن، نتایج هم ناراحت کننده وضعیف خواهند بودوهمین باعث دلسردی را فراهم می آورد.
پس به این نتیجه می رسیم «سحر خیزی حاصل زود خوابیدن است »
۴- پذیرفتن مسئولیت فشار بر دگمه انتخاب، دگمه خوابیدن ولذت بردن ویا دگمه بر خواستن وسحر خیز بودن.
وقتی ساعت زنگ می زند وباید از رختخواب گرم ونرم خارج شویم با لحظه فوق العاده حساسی روبرو می شویم لحظه حساس که شاید طول آن چند ثانیه بیشتر هم نباشد، بله “لحظه تصمیم گیری” بلند شوم؟نشوم؟
حواستان باشد تصمیم های اشتباه نگیرید و و از گفتن جمله”بذار یک کم دیگه بخوابم” بپرهیزید البته گفتن همین جمله برابر است باخوابیدن .
۵-محیط خوابتان را برای بیدار شدن مساعد کنید : مثلا داشتن یک اتاق خواب منظم و مرتب و تمیز می تواند بسیار در سحرخیز بودن شما موثر باشد و نظم این اتاق سبب شود که شما احساس کنید سر زمانی که با خود قرار گذاشته اید باید از خواب بیدار شوید.
۶- به اندازه کافی بخوابید : این یکی از عوامل اصلی است که سبب می شود افراد با زود از خواب بیدار شدن مشکل داشته باشند، در اصل داشتن خواب کافی زود بیدار شدن از خواب را چندین بار آسان تر میکند.

۷- کارهای روز بعدتان را در شب قبلش مشخص کنید : نوشتن و یادداشت کردن کارهای مهمی که قرار است صبح بعد از بیدار شدن از خواب انجام دهید می تواند اراده شما را در سحرخیزی و شروع بی درنگ روزمرگی تان محکم تر کند. هر چه اراده قوی تری داشته باشید راحت تر می توانید سحر خیز شوید.
۸- در رختخواب مطالعه نکنید : گذارندان چندین دقیقه در رختخواب و سعی در آرام کردن فکرتان و بدنتان بدن شما را متوجه میسازد که زمان خواب فرا رسیده است، با تمرین در این زمینه می توانید کم کم با ورود به رختخواب در کمتر از ۱۰ دقیقه به خواب بروید که البته هدف اصلی هم همین است پرداختن به کارهای جنبی مثل کتاب خواندن و غیره بیشتر باعث به هم ریختگی فکر و طولانی شدن زمان فرو رفتن به خواب خواهند شد.
۹- بلافاصله قبل از خواب چیزی نخورید : اگر در فاصله ی زمانی کمتر از دو ساعت به خوابیدن چیزی بخورید و بعد به رختخواب بروید بدن شما درگیر هضم غذا خواهد بود و این امر می تواند در خواب شما اختلال ایجاد کند و یا اصلا زمان به خواب رفتنتان را طولانی کند.
۱۰- استرس را در خودتان از بین ببرید : استرس یکی از مواردی هست که همیشه سبب کم خوابی می شود، می توان استرس را با تمرینات ویژه ی یوگا یا سعی بر کنترل نحوه ی تنفس و سایر موارد قبل از رفتن به رختخواب کاهش داد.
۱۱- به خودتان جایزه بدهید : همیشه قرار نیست با این تفکر از خواب بیدار شوید که مثلا کلی کار دارید، می توانید برای خودتان در صورتی که زود از خواب بیدار شوید مواردی را به عنوان جایزه تعیین کنید، مثلا دیدن یک برنامه ی تلویزیونی صبحگاهی مورد علاقه، خوردن صبحانه یی خاص یا خوردن یک بستنی در شروع صبح یا هر چیز دیگری که می تواند برای بیدار شدن و ترک سریع رختخواب در صبح زود به شما انگیزه بدهد.
۱۲- نرمش های صبحگاهی : قدری نرمش و یا ورزش خاص در شروع صبح میتواند بسیار مفید باشد، سبب گردش بهتر خون در بدن شود شما را در شروع صبح شاداب تر نماید و در نهایت روزتان را به بهترین شکل ممکن شروع کنید.
۱۳- در رختخواب به خودتان برای بیدار شدن دروغ نگوئید : همیشه سعی کنید بلافاصله بعد از بیدار شدن رختخواب خودتان را ترک کنید، اینکه مثلا ۱۰ یا ۲۰ دقیقه ی دیگر از جایم بلند خواهم شد در حالی که بیدار شده اید اصلا به شما کمکی نخواهد کرد و هر چه بیشتر در زمانی که بیدار شده اید در رختخواب بمانید بدنتان تمایلش برای بازگشت به خواب عمیق بیشتر می شود.
۱۴-در صورت امکان با پنجره های باز بخوابید : هوای تازه برای همه ی ما خوب است و سبب می شود تا خواب عمیق تر و آرام تری داشته باشیم.
۱۵- سعی کنید با طلوع خورشید بیدار شوید : بیدار شدن با طلوع خورشید از نظر روانشناسی باعث می شود در شروع روز بسیار سر حال تر باشید و بدنتان نیز کم کم برای بیدار شدن در این زمان خاص تبدیل به ساعت می شود.
۱۶- بر تمرین دادن بدن اصرار داشته باشید : سعی کنید همیشه راس یک ساعت خاص از خواب بیدار شوید بیدار شدن از خواب در یک ساعت خاص می تواند سبب ایجاد عادت برای بیداری در آن ساعت در بدن شود و فراموش نکنید سحرخیزی تنها یک عادت است.
۱۷- به بدن خود گوش دهید : بدن شما خیلی خوب می تواند احتیاجاتش را به شما اطلاع دهد، اگر هنگامی که صبح از خواب بیدار می شوید هنوز احساس خستگی میکنید سعی کنید شبها زودتر به رختخواب بروید بدن شما کم کم یک الگوی معین برای خوابیدن و بیدار شدن پیدا میکند و کاملا بر آن منطبق خواهد بود.
۱۸- زنگ ساعت خود را تغییر دهید : اجازه ندهید هر روز با یک زنگ خاص و همیشگی بیدار شوید، علاوه بر اینکه این روند برای خودتان خوشایند نخواهد بود بعد از مدتی زنگ ساعتتان دیگر شما را نمی تواند بیدار کند.
۱۹- برای فردا صبح آماده باشید : سعی کنید چیزهایی که برای فردا صبح احتیاج دارید را شب قبل آماده کنید، مثلا کیف وسائل تان، لباس هایتان و یا وسیله ی خاصی که باید همراه داشته باشید و . در این شرایط دیگر نیازی ندارید در رختخواب به این موارد و آماده سازیشان فکر کنید.
۲۰- با رادیو بیدار شوید : بعضی اوقات استفاده از رادیو به جای زنگ ساعت علاوه بر تنوع می تواند در بسیاری از افراد سبب ایجاد انگیزه در ترک رختخواب شود.
۲۱- از ساعات اضافی صبح بهره ببرید : هدف از صبح زود بیدار شدن چیست؟ وقتی هر صبح زود از خواب بلند شوید مسلما در شروع بسیاری از روزهایتان یکی دو ساعت وقت آزاد و اضافی خواهید داشت که مغزتان در آن هنگام از صبح شاداب ترین ساعات و آماده ترین ساعتش را میگذارند.
۲۲- قرارهای مهم خود را در صبح بگذارید : داشتن قرارهای ملاقات مهم در صبح می تواند انگیزه ی کافی به هر فردی برای بیدار شدن در صبح زود را بدهد.
۲۳- برای خودتان یک شریک مشابه پیدا کنید : راستش در برخی موارد بد نیست برای سحر خیز شدن با یکی مثل خودتان که دوست دارد سحرخیز باشد ولی فکر میکند نمی تواند همراه شوید در این شرایط اگر هر دو واقعا برای بیدار شدن در صبح زود تصمیم گرفته باشید می توانید دراستواری بر این تصمیم در یکدیگر موثر باشید.
۲۴- به دیگران راجع به سحر خیزی خود بگوئید : بگذارید همه ی اطرافیانتان بداند که شما صبح زود از خواب بیدار می شوید، اینکه وانمود کنید هنوز مثل گذشته هستید باعث می شوید مثل گذشته شوید!!!
۲۵-بپذیرید همه روزها مثل هم نیست ولی در هرحال آن روز، روز خداست.
خب این توصیف شاید این تصور را ایجاد کند اگر صبح سحر خیز باشیم همه ی مشکلاتمان حل می شود. همه کارها فوق العاده انجام می شوند و البته روزهایی می شود وقتی از خواب بلند می شوید اولین احساستان این باشد “باز هم یک روز دیگه!” ”بازهم باید بنویسی!” ولی از هر ابزاری از جمله «جملات تاکیدی» استفاده کنید وبه خودتان انرژی دهید، ورزش کنید و سرحال شوید و برای به رسیدم به رویاهات بجنگید.
با چندین روز تمرین و سعی به راحتی می توان عادت سحرخیزی را ایجاد کرد فقط کافی است این امر را به صورت یک عادت دائم در بدن ایجاد کرد یا این تمرینات و داشتن اراده در روزهای آتی زمان خواب و بیدار شدنتان دیگر دست شما نخواهد بود و بدنتان به خوبی در این موارد برای شما تصمیم میگیرد.
موفق باشید.

 

موافقین ۴ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۰۱
مدرسین پایتخت

نظرات  (۱)

۰۱ مرداد ۹۶ ، ۲۱:۲۶ زهرا اسلام
خیلی مفید بود .ممنون
پاسخ:
سلام
خواهش می کنم.
ممنون..

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">